Du kan roligt tage på ferie og overlade din hund til os – vi skal nok passe godt på din bedste ven

 

Falkebo Hundepension er en lille hyggelig hundepension beliggende i naturskønne omgivelser.

Hvorfor hedder vi Falkebo? Det er fordi, vi har tårnfalke, som bor på loftet over stalden. De flyttede ind omkring 1980, og traditionen med at bo her er gået i arv til deres efterkommere.

Her er altid dejlig fred og ro med en skøn udsigt til marker og skov, og vi gør alt, hvad vi kan for at din hund får en dejlig oplevelse i en god og rolig atmosfære.

Hver hund har sit eget private indendørs og udendørs område. I den indendørs boks er der naturligvis både kurv og tæpper, men hvis det ønskes, kan hundens egen kurv, tæpper og evt. legetøj naturligvis medbringes på ejers ansvar

Alle udendørs bokse er overdækket med et gennemsigtigt tag, samt en forhøjet træplade, så hunden kan ligge udendørs og nyde udsigten i næsten al slags vejr. Den udendørs plade er isoleret og lukket tæt på alle sider, så der er dejlig varmt for hunden at ligge.

Hundene bliver luftet minimum 4 gange daglig på en stor græsplæne med udsigt til marker og skov. De kan "snakke" med de andre hunde gennem tremmerne i boksene, men afstanden mellem tremmerne er så lille, at ingen kan komme til at bide.

Hundene bliver altid luftet alene, med mindre de bor sammen. Ved aflevering af hunden, skal gyldig vaccinationsattest forevises.

Hunden skal være ansvarsforsikret og skal være dækket af ejers egen forsikring under opholdet. Egen kurv, tæpper og evt. legetøj må naturligvis gerne medbringes på ejers ansvar.

 

 

PENSIONEN

 

Ved aflevering af hunden skal gyldig vaccinationsattest forevises.

Egen kurv, tæpper og evt. legetøj må naturligvis gerne medbringes på ejers ansvar.

Bliver din hund syg under opholdet, forbeholder vi os ret til at tilkalde egen dyrlæge. Udgiften hertil betales direkte til dyrlægen af hundens ejer.

Skal din hund have medicin, klarer vi også det, uden beregning, dog skal du medbringe en skriftlig instruktion omkring medicinen. Injektioner gives ikke.

I boksene er gulvene lavet af beton, da det er vores erfaring, at ældre og gamle hunde står bedre fast på beton end på fliser, som kan være meget glatte. Om vinteren er der naturligvis tændt for varmen i stalden, så der er lunt og rart for hundene at være.

Der fodres 1 gang dagligt (eller 2, hvis det ønskes) med vores eget kvalitetsfoder, som er helt uden tilsætnings- og farvestoffer.

Naturligvis kan eget foder medbringes. Foderet skal så være pakket i poser med dagsrationer og medfører ikke reduktion i prisen.

Hver gang en hund har været på besøg hos os, bliver boksen rengjort med damp, og der kommer nyt tæppe i kurven, så der altid er rent til din hund.

Vi modtager ikke såkaldte kamphunde, og vi forbeholder os ret til at afvise hunde, der udviser bidskhed eller aggressivitet ved ankomsten