Hundepensionen

+45 5956 0075

Hundepension


Hjem   /   Hundepension

Vi passer godt på din bedste ven…

Vi er en  lille hyggelig hundepension beliggende i naturskønne omgivelser. Her er dejlig fred og ro med en skøn udsigt til marker og skov.


Du kan roligt tage på ferie og overlade din hund til os – vi skal nok passe godt på din hund.


Hver hund har sit eget private indendørs og udendørs område. I den  indendørs box er der naturligvis både kurv og tæppe, men hvis det ønskes, kan  hundens egen kurv, tæpper og evt. legetøj naturligvis medbringes.

Hundene bliver luftet  mindst 4 gange daglig på en stor græsplæne. De kan snakke med de andre hunde  gennem tremmerne, men bliver ikke luftet sammen med andre hunde.


Ved aflevering af hunden skal gyldig vaccinationsattest forevises. Vores dyrlæge anbefaler også, at hunden vaccineres (næsespray) mod kennelhoste, som er særdeles smitsom. Hunden skal være ansvarsforsikret og være dækket af din egen forsikring under opholdet.

Hunden skal føres i snor ved aflevering og afhentning.

Hunden skal være rask og fri for sygdom, når den afleveres. Syge hunde modtages ikke.


Bliver din hund syg under opholdet, forbeholder vi os ret til at tilkalde egen dyrlæge. Udgiften hertil betales direkte til dyrlægen af hundens ejer.


Skal din hund have medicin, klarer vi også det, uden beregning, dog skal du medbringe en skriftlig instruktion omkring medicinen. Injektioner gives ikke.


Hver hund har sin egen boks med adgang til egen udendørs boks. I hver boks er der et 3-lags isoleret hundehus i hård plast med aftageligt tag. I hver boks er der kurv og tæpper til hunden. Egne tæpper og evt. legetøj må naturligvis gerne medbringes på ejers ansvar.


Udover egen løbegård, luftes hunden mindst 4 gange dagligt i stor hundehave med græsplæne og med dejlig udsigt til skov og marker. Hunden luftes altid alene, men kan hilse på de andre gennem tremmerne.


I boksene er gulvene lavet af beton, da det er vores erfaring, at ældre og gamle hunde står bedre fast på beton end på fliser, som kan være meget glatte.


Om vinteren sætter vi varme på i stalden, så der er lunt og rart for hunden at være.

Der fodres 1 gang dagligt (eller 2, hvis det ønskes) med vores eget kvalitetsfoder, KROMIX, som er helt uden og tilsætnings- og farvestoffer. Naturligvis kan eget foder medbringes. Foderet skal være pakket i poser med dagsrationer og medfører ikke reduktion i prisen.


Hver gang en hund har været på besøg hos os, bliver boksen rengjort, og der kommer nyt tæppe i kurven, så der altid er rent til din hund.


Vi modtager ikke såkaldte kamp- og muskelhunde, og vi forbeholder os ret til at afvise hunde, der udviser bidskhed eller aggressivitet ved ankomsten.

Vi er en  lille hyggelig hundepension beliggende i naturskønne omgivelser. Her er dejlig fred og ro med en skøn udsigt til marker og skov. Du kan roligt tage på ferie og overlade din hund til os – vi skal nok passe godt på din hund.

KONTAKT

+45 5956 0075

Kennel Røsnæs, Østrupvej 32,

4400 Kalundborg, Denmark

© Copyright. All Rights Reserved.